Mahmut Tuncer

Mahmut Tuncer Yılbaşı Sahne Fiyatı,
Gösterim 38
1 0

Mahmut Tuncer Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Mahmut Tuncer İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355  

Mahmut TUNCER yetkili menajer telefonu 05412323051

Mahmut TUNCER Hayatı.

Mahmut Tuncer 1961 yılının Mayıs ayının 5′ de Şanlıurfa’ da dünyaya gelmiştir. Türkiye’de uzun yıllardır tanınan ve sevilen bir sanatçıdır. Komedi tarzıyla ve mizahi yetenekleriyle öne çıkan Mahmut Tuncer, aynı zamanda müzik kariyeriyle de bilinir. Mahmut Tuncer menajeri iletişimi telefon numarası bilgileri düğün sanatçı konser fiyatları sayfasında yazmaktadır.

Mahmut Tuncer 11 Nisan 1979 yılında Urfa’ nın kurtuluşu nedeniyle yapılan etkinlikte İbrahim Tatlıses davet edilmiş ve Teknik direktörünün ısrarıyla onun sahneye çıkmasını istemiştir ve Mahmut Tuncer sahneye çıkmış şarkı söylemiş ve ünlü olmuştur.

Mahmut Tuncer menajerlik şirketi telefonu 02123432355′ dir. Mahmut Tuncer, özellikle mizahi skeçleri ve komedi performanslarıyla televizyonlarda ve sahnelerde kendine geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. “Fındık Kabuğu” adlı skeçleriyle tanınır ve bu skeçleri birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilir.

Mahmut Tuncer 1980 yılında Uyandım Sabah İle adlı ilk albümünü sunmuştur. Bu zamandan sonra her yıl bir albüm çıkarmış ve çok beğenilmiştir.

Mahmut Tuncer, Türkiye’de tanınmış bir komedyen ve mizahçıdır. Özellikle televizyonlarda yayınlanan programlarda ve sahne performanslarında sergilediği mizahi yetenekleriyle tanınır. “Fındık Kabuğu” adlı skeçleriyle büyük beğeni toplamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Mahmut Tuncer, Televizyon Programları: Mahmut Tuncer, birçok televizyon programında yer almış ve komedi performanslarıyla izleyicileri güldürmüştür. Kendine özgü tarzı ve esprileriyle Türk televizyonlarında sevilen bir isim olmuştur.

Mahmut Tuncer, Sahne Gösterileri: Sahne performanslarıyla da tanınan Mahmut Tuncer, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler ve gösteriler düzenlemiş ve bu etkinliklerle geniş kitlelere ulaşmıştır.

Mahmut Tuncer, Sinema ve Dizi Projeleri: Bazı sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde rol almış ve oyunculuk performansıyla da dikkat çekmiştir. Komedi tarzındaki rollerde başarılı performanslar sergilemiştir.

Mahmut Tuncer, Müzik Kariyeri: Mahmut Tuncer, müzik alanında da faaliyet göstermiş ve bazı albümler çıkarmıştır. Bazı şarkıları seslendirmiş ve müzik kariyerinde de kendine bir yer edinmeye çalışmıştır. Ancak, komedi kariyeri müzik kariyerinden daha belirgin ve önde gelir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Mahmut Tuncer Menajerlik Telefonu 05412323051