Ayşe Hatun Önal

Ayşe Hatun Önal Yılbaşı Konser Fiyatı,
Gösterim 34
1 0

Ayşe Hatun Önal Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Ayşe Hatun Önal İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com

İletişim Fax. 02123432355 

Ayşe Hatun Önal yetkili menajer telefonu 05412323051

Ayşe Hatun Önal Hayatı.

Ayşe Hatun Önal 1978 yılının Temmuz ayının 29′ da Adana’ da dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine 2003 yılında “Sonunda” adlı albümüyle adım atmış ve kısa sürede popülerlik kazanmıştır. Ayşe Hatun Önal menajeri iletişimi telefon numarası irtibat bilgileri alt tarafta yazmaktadır.

Ayşe Hatun Önal 1999 yılında Kanal D’ nin düzenlediği Miss Turkey ’99 yarışmasında Türkiye Birinci Güzeli seçildi ve mankenlik mesleğine başlamıştır. Ayşe Hatun Önal’ın müzik tarzı genellikle pop müziği ve elektronik dans müziği üzerinedir. Güçlü vokali ve enerjik sahne performansıyla dikkat çeker. “Sultanım”, “Sadece Sen”, “Çak Bir Selam” gibi hit şarkıları bulunmaktadır. Ayşe Hatun Önal menajerlik şirketi ofis telefon numarası 02123432355′ dir.

Ayşe Hatun Önal müzik dünyasına “Sonunda” adlı albümü ile girmiştir. Müzik kariyerinin yanı sıra Ayşe Hatun Önal, çeşitli televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır. “Gümüş”, “Kavak Yelleri”, “Babam ve Ailesi” gibi yapımlarda rol almıştır.

Ayşe Hatun Önal, müzik kariyerine 2003 yılında “Sonunda” adlı albümüyle adım atmıştır. Bu albümde yer alan şarkılar, geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiştir. “Sultanım”, “Sadece Sen”, “Çak Bir Selam” gibi hit şarkılar seslendirmiştir.

Ayşe Hatun Önal, Oyunculuk Kariyeri: Ayşe Hatun Önal, müzik kariyerinin yanı sıra televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır. “Gümüş”, “Kavak Yelleri”, “Babam ve Ailesi” gibi dizilerde ve “Seni Seviyorum Adamım”, “Son Osmanlı Yandım Ali” gibi filmlerde rol almıştır.

Ayşe Hatun Önal, Sosyal Medya Aktivizmi: Ayşe Hatun Önal, sosyal medyada aktif bir şekilde hayranlarıyla etkileşimde bulunmakta ve müzik ve oyunculuk kariyeriyle ilgili güncellemeleri paylaşmaktadır. Ayrıca çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir.

Ayşe Hatun Önal, Moda ve Güzellik Endüstrisi: Ayşe Hatun Önal, modaya ve güzellik endüstrisine olan ilgisiyle birçok defilede yer almış ve markalarla iş birlikleri yapmıştır. Ayrıca bazı dergilerde model olarak da yer almıştır.

Ayşe Hatun Önal, Konserler ve Etkinlikler: Türkiye genelinde ve yurtdışında birçok konser vermiş ve sahne performanslarıyla dinleyicileri etkilemiştir. Konserlerinde hem kendi şarkılarını seslendirmiş hem de diğer sanatçıların şarkılarına yaptığı yorumlarla dikkat çekmiştir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Ayşe Hatun Önal Menajerlik Telefonu 05412323051