Fettah Can

Fettah Can Sahne Menajeri,
Gösterim 36
1 0

Fettah Can Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Fettah Can İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Şirket Sabit İletişim Fax. 02123432355 

Fettah CAN yetkili menajer telefonu 02123432355

Fettah CAN Hayatı.

Fettah Can 1975 yılının Ekim ayının 12′ de Bursa’ da dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine 2008 yılında “Sen En Çok Aşksın” adlı albümüyle başladı ve bu albümle büyük bir çıkış yakaladı. Fettah Can menajeri iletişimi telefon numarası konser fiyatları bölümünde yazmaktadır.

Fettah Can Yaklaşık 18 senedir besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanıdığımız Fettah Can Sezen Aksu, Petek Dinçöz, Hande Yener, Gülben Ergen, Sibel Can, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İzel, Levent Yüksel, Emel Müftüoğlu, Murat Boz ve daha bir çok sanatçı ile çalışarak her sene müzik sektörüne uzun süre unutulmayacak şarkılar kazandırmıştır.  Fettah Can menajerlik şirketi telefonu 02123432355′ dir.

Fettah Can Hazine ismini verdiği ilk albüm çalışmasıyla, geçtiğimiz sene yorumcu kimliğiyle bu işin üstadı olduğunu kanıtlamıştır. Fettah Can, duygusal şarkı sözleri ve güçlü sesiyle dikkat çeker. “Ah Rıza”, “Vaktim Yok”, “Hazine” gibi şarkıları geniş kitlelerce sevilir. Müzikal tarzı genellikle pop, rock ve akustik tınılar içerir.

Ayrıca Fettah Can, Türk müzik sahnesindeki etkileyici kariyerinin yanı sıra, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol almıştır. Özellikle eğitim ve çocuk hakları konularında duyarlılığını göstermiştir.

Fettah Can, kariyeri boyunca birçok albüm ve single yayınlamıştır. “Sen En Çok Aşksın”, “Aşkı Bulamam Ben”, “Araftayım” gibi albümleri ve “Ah Rıza”, “Vaktim Yok”, “Hazine” gibi hit şarkıları bulunmaktadır.

Fettah Can, Konserler ve Turneler: Türkiye genelinde ve yurtdışında birçok konser vermiş ve turnelere katılmıştır. Sahne performansları ve enerjisiyle dinleyicileri etkilemeyi başarmıştır.

Fettah Can, Televizyon Programları: Fettah Can, çeşitli televizyon programlarında konuk olmuş ve performans sergilemiştir. Ayrıca bazı müzik yarışmalarında jüri üyeliği yapmıştır.

Fettah Can, Sosyal Sorumluluk Projeleri: Fettah Can, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak topluma faydalı olmayı hedeflemiştir. Eğitim, çocuk hakları ve yardıma muhtaç kişilere destek gibi konularda duyarlılık göstermiştir.

Fettah Can, Film ve Dizi Müzikleri: Fettah Can, bazı film ve dizilerin müziklerine katkı sağlamıştır. Bu çalışmalarıyla da geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Fettah Can Menajerlik Telefonu 05412323051