İrem Derici

İrem Derici Organizasyonu,
Gösterim 43
1 0

İrem Derici Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı İrem Derici İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355  

İrem DERİCİ sanatçı iletişimi irtibat telefonu 02123432355

İrem DERİCİ Biyografisi.

İrem Derici 1987 yılının Mart ayının 21′ de İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine 2011 yılında “Dantel” adlı şarkısıyla adım attı ve o zamandan beri Türk müzik dünyasında önemli bir yere sahip oldu. İrem Derici menajeri iletişimi telefon numarası irtibat bilgileri pop sanatçı fiyatları sayfasında yazmaktadır.

İrem Derici İlkokula giderken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano bölümünde eğitime başlamıştır. İrem Derici’nin müzik tarzı genellikle pop müziği ve Türk halk müziğinin etkileşimindedir. Güçlü ve duygusal sesiyle tanınır. Şarkılarında genellikle aşk, özlem, ayrılık gibi temaları işler.

İrem Derici lise bitene kadar devam etmiştir. Sanatçı, müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve single yayınladı. “Dantel”, “Kalbimin Tek Sahibine”, “Evlenmene Bak”, “Dur Yavaş”, “Bensiz Yapamazsın” gibi hit şarkıları bulunmaktadır. Bu şarkılar geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevildi ve popülerlik kazandı. İrem Derici menajerlik şirketi telefon numarası 02123432355′ dir.

İrem Derici, Acun Ilıcalı‘ nın sunduğu 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz‘ un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır.  İrem Derici‘ nin menajerinin cep telefonu numarası 05412323051’ dir.

İrem Derici ilk albümü Melih Kibar‘ ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi “Bensiz Yapamazsın” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmıştır.

İrem Derici, müzik kariyerine 2011 yılında “Dantel” adlı şarkısıyla adım atmıştır. Bu şarkı, kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiş ve popülerlik kazanmıştır. O zamandan bu yana birçok hit şarkıya imza atmış ve müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

İrem Derici, Albümler ve Single’lar: İrem Derici, kariyeri boyunca birkaç stüdyo albümü ve birçok single yayınlamıştır. Albümleri ve single’ları geniş bir dinleyici kitlesi tarafından beğenilmiş ve ticari başarı elde etmiştir.

İrem Derici, Televizyon Programları: İrem Derici, çeşitli televizyon programlarına konuk olmuş, jüri üyeliği yapmış ve performans sergilemiştir. Televizyondaki görünürlüğüyle müzik kariyerine katkıda bulunmuştur.

İrem Derici, Konserler ve Sahne Performansları: Sanatçı, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş ve sahne performanslarıyla dinleyicilerini etkilemiştir.

İrem Derici, Müzik Videoları: İrem Derici’nin şarkılarının tanıtımı için çekilen müzik videoları geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilmiş ve popülerlik kazanmıştır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

İrem Derici Menajerlik Telefonu 05412323051