Safiye Soyman

Sanatçı Safiye Soyman Yetkili Menajeri İletişim,
Gösterim 29
1 0

Safiye Soyman Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355 

Safiye SOYMAN yetkili menajer telefonu 05412323051

Safiye SOYMAN Hayatı.

Safiye Soyman Bolu’ da 1961 yılında dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine 1980’lerin başında başladı ve kısa sürede Türk pop müziği sahnesinde tanınmış bir isim haline geldi.

Safiye Soyman Liseyi bitirdikten sonra da Özer Altın‘dan müzik dersleri alarak radyo sınavlarına katılmış ve 28 yaşında kazanmış.

Safiye Soyman’ın müzik tarzı genellikle hareketli ve eğlenceli şarkılardan oluşur. Sahne enerjisi ve renkli kişiliğiyle tanınır. “Aheste”, “Hatırlarmısın?”, “Le Le Leylo”, “Lay Lay Lom” gibi şarkılar, popülerliğini artıran eserler arasındadır. Safiye Soyman menajerlik ofis telefonu 02123432355′ dir..

Safiye Soyman 6 sene Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu’ nda çalıştı. Sanatçı, müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve single yayınladı. Ayrıca televizyon programlarında sunuculuk yapmış, oyunculuk deneyimleri de bulunmaktadır. Müzik videolarında ve sahne performanslarında tarzını ve enerjisini yansıtmıştır. Safiye Soyman menajer telefonu 05412323051′ dir.

Safiye Soyman Bir gün gazinocular kralı Fahrettin Aslan‘dan teklif geldi, böylece 1996 yılında 35 yaşında Maksim ’de sahneye çıkmış. Safiye Soyman, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.  Safiye Soyman Ardından memuriyetten istifa ederek şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştır.

Safiye Soyman, müzik kariyerine 1980’lerin başında başladı ve Türk pop müziği sahnesinde tanınmış bir isim haline geldi. Hareketli ve eğlenceli şarkılarıyla popülerlik kazandı. “Aheste”, “Hatırlarmısın?”, “Le Le Leylo”, “Lay Lay Lom” gibi şarkılar, popülerliğini artıran eserler arasındadır.

Safiye Soyman, Albümler ve Single’lar: Sanatçı, müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve single yayınladı. Albümleri genellikle Türk pop müziğinin sevilen şarkılarını içermektedir. Sahne enerjisi ve renkli kişiliği albümlerine de yansımıştır.

Safiye Soyman, Televizyon Programları: Safiye Soyman, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yapmıştır. Televizyon dünyasında da tanınan bir isim olmuş ve geniş bir izleyici kitlesine seslenmiştir.

Safiye Soyman, Oyunculuk Deneyimleri: Sanatçı, müzik kariyerinin yanı sıra bazı dizi ve filmlerde oyunculuk deneyimleri yaşamıştır. Müzik videoları ve televizyon programları dışında da ekranlarda yer almıştır. Konserler ve Performanslar: Safiye Soyman, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş ve sahne performansları sergilemiştir. Sahne enerjisi ve renkli kişiliğiyle dinleyicileri etkilemeyi başarmıştır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Safiye Soyman Menajerlik Telefonu 05412323051