Kalben

Kalben Menajerlik Firması,
Gösterim 28
1 0

Kalben Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Kalben  İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.
Alaattin Ocak GSM. 05412323051
E -Mail. enseyajans@gmail.com
Sabit İletişim Fax. 02123432355 

Kalben Menajerlik Telefonu 05412323051

Kalben Hayatı.

Kalben Asıl adı Kalben Sağdıç olan fakat dikkat çekici bir o kadar da anlamlı ismi ile çıkış yapan Kalben 1986 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlamış ve özellikle güçlü sesi ve dokunaklı şarkı sözleriyle dikkat çekmiştir.

Kalben Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden burslu olarak mezun olan Kalben aynı üniversitede Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisansını da tamamlamıştır. Kalben sanatçının menajerlik telefonu 02123432355.

Kalben’in müziği genellikle alternatif pop ve rock tarzında olup, duygusal derinliği ve samimi performanslarıyla dinleyicileri etkilemektedir. Şarkıları genellikle güçlü duyguları ve yaşamın karmaşıklıklarını yansıtmaktadır.

Kalben Müzik ile tanışıklığı henüz 8 yaşında başlayan Kalben ilk olarak annesinin hediyesi olan klavye ile müzikle ilgilenmeye başlamış ardından 14 yaşında da ilk gitarını eline almıştır. Kalben telefonu 02123432355. Kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve şarkıya imza atan Kalben’in en tanınmış şarkıları arasında “Sadece”, “Kalp Haritası”, “Elvan Günaydın”, “Aşk Yeniden” ve “Ben Her Bahar Aşık Olurum” gibi eserler bulunmaktadır.

Kalben’in İstanbul macerası ise üniversiteden mezun olduktan sonra kendi ayakları üzerinde durmak amacıyla başlamıştır. Kalben sanatçı menajerlik telefonu 02123432355.

Kalben, sadece müzik kariyeriyle değil, aynı zamanda sahne performanslarıyla da dikkat çekmektedir. Kendine özgü tarzı ve etkileyici sesiyle dinleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Müzik kariyerinin yanı sıra Kalben, şarkı sözlerindeki derinlik ve duyarlılık ile de bilinir. Sosyal ve duygusal konulara odaklanarak şarkılarında insanın iç dünyasına dokunur.

Kalben Ankara’dan İstanbul’a taşınan Kalben ilk zamanlarda marka müdürü, editörlük, proje yöneticiliği gibi görevlerde çalışmıştır. Kalben menajer telefonu 05412323051,

Kalben , müzik kariyerine 2014 yılında çıkardığı “Sadece” adlı single ile başladı. Ardından çıkardığı albümler ve single’larla Türk müzik sahnesinde kendine sağlam bir yer edindi.

Kalben, Albümler ve Single’lar: Kalben, kariyeri boyunca “Kalben” (2015) ve “Sonsuza Kadar” (2019) adlı iki stüdyo albümü yayınladı. Bu albümlerdeki şarkılar genellikle duygusal derinliği ve samimiyetiyle dikkat çeker. “Sadece”, “Kalp Haritası”, “Elvan Günaydın”, “Aşk Yeniden” gibi şarkıları geniş bir hayran kitlesi tarafından sevilir.

Kalben, Konserler ve Performanslar: Kalben, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş ve etkileyici sahne performansları sergilemiştir. Sahne enerjisi ve canlı performanslarıyla dinleyicileri büyülemiştir. Ödüller: Kalben, müzik kariyeri boyunca birçok ödül ve adaylık elde etmiştir. Bu ödüller arasında çeşitli müzik ödüllerinin yanı sıra, söz yazarlığı ve performansıyla da tanınmıştır.

Kalben, Toplumsal Katkılar: Kalben, şarkı sözlerindeki derinlik ve duyarlılık ile bilinir. Sosyal ve duygusal konulara odaklanarak şarkılarında insanın iç dünyasına dokunur. Bu sayede dinleyiciler üzerinde derin etkiler bırakır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Kalben Menajerlik Telefonu 05412323051