Bülent Serttaş

Bülent Serttaş Menajerlik Bilgileri,
Gösterim 44
1 0

Bülent Serttaş Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Bülent Serttaş İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Bülent Serttaş Menajerlik Telefonu 05412323051

Bülent Serttaş Hayatı.

Bülent Serttaş arabesk ile fantezi müziği sanatçısı ve söz yazarıdır.  Bülent Serttaş, 1 Eylül 1965 tarihinde Elazığ‘ ın Keban ilçesinde doğmuştur. Başak burcu erkeği olan Bülent Serttaş ilkokul, ortaokulu ve liseyi Keban ilçesinde okudu. Keban Sporda 1.Amatör kümede lisanslı futbolcu olarak da kalecilik yaptı.

Bülent Serttaş’ın müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve şarkıya imza atmıştır. Arabesk müzik tarzında eserler veren sanatçı, kendine özgü yorumu ve sahne enerjisiyle tanınır. “Ağla”, “Aramam”, “Yandım Yandım”, “Aşkla Aynı Değil”, “Bir Gönüle Aşk Girince”, “Gel Gelebilirsen”, “Yok Yok”, “Unutamam”, “Zorundamıyım”, “Kervan”, “Haydi Bastır” gibi şarkılar Bülent Serttaş’ın en bilinen eserlerindendir.

Bülent Serttaş Elazığ spor kalecilik teklif etti ama o müziği seçti. 18 yaşında iken 1983 yılında müzik işine başladı. Ayrıca müzik kariyerinin yanı sıra Bülent Serttaş, çeşitli televizyon programlarında konuk olarak yer almış ve bazı projelerde oyunculuk yapmıştır. Bunlar arasında “Avrupa Yakası” dizisindeki konuk oyunculuk deneyimi öne çıkmaktadır.

Bülent Serttaş menajeri telefonu 05412323051,

Bülent Serttaş, İlk büyük çıkışını 1995 yılında çıkan üçüncü albümü “Aşığım Yanmışım” ile yaşadı. Albüm büyük bir satış tirajı yakalarken, tüm Türkiye o’nu tanıdı. Bülent Serttaş yetkili menajerinin telefonu 05412323051,

Bülent Serttaş, müzik kariyerine 1990’lı yıllarda başlamış ve Türk arabesk müziği sahnesinde tanınan bir isim olmuştur. Arabesk tarzında birçok albüm ve şarkıya imza atmıştır. “Ağla”, “Aramam”, “Yandım Yandım”, “Aşkla Aynı Değil”, “Bir Gönüle Aşk Girince”, “Gel Gelebilirsen”, “Yok Yok”, “Unutamam”, “Zorundamıyım”, “Kervan”, “Haydi Bastır” gibi şarkıları geniş kitlelerce sevilir.

Bülent Serttaş, Televizyon Programları ve Oyunculuk: Bülent Serttaş, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında konuk olarak yer almış ve bazı projelerde oyunculuk yapmıştır. “Avrupa Yakası” gibi dizilerde konuk oyuncu olarak görünmüştür.

Bülent Serttaş, Konserler ve Etkinlikler: Bülent Serttaş, Türkiye’nin birçok yerinde konserler vermiş ve etkinliklere katılmıştır. Sahne performansı ve enerjisiyle dinleyicileri büyülemiştir.

Bülent Serttaş, Sosyal Medya Etkinliği: Bülent Serttaş, sosyal medya platformlarında da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmış ve geniş bir takipçi kitlesi edinmiştir. Hayır İşleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri: Bülent Serttaş, çeşitli hayır işleri ve sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almış ve destek vermiştir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Bülent Serttaş Menajerlik Telefonu 05412323051