Seda Sayan

Seda Sayan Konser Fiyatı,
Gösterim 41
1 0

Seda Sayan Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Seda Sayan İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355 

Seda SAYAN Menajerlik Telefonu 05412323051

Seda SAYAN Hayatı.

Seda Sayan 1961 yılının Aralık ayının 8′ de dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine 1980’lerde başlamış ve Türk müzik endüstrisinde uzun yıllar boyunca aktif bir şekilde yer almıştır.

Seda Sayan gerçek adı Aysel Gürsaçer’ dir. Seda Sayan müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlamıştır. Seda Sayan, müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve şarkıya imza atmıştır. “Aşk Laftan Anlamaz Ki”, “Ağla”, “Başka”, “Aşk Haklı”, “Süperstar 96”, “Düşmanlarım Çatlasın”, “Başka Tatlilar”, “Sen Benim Şarkılarımsın” gibi albümleri ve “Söyle”, “Gel Gel”, “Aşk Laftan Anlamaz Ki”, “Benimle Oynama”, “Hoşgeldin”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Kırmızı Gül Demet Demet”, “Bir Ben Bir Allah Biliyor” gibi şarkıları geniş kitlelerce sevilir.

Seda Sayan sanatçının menajerinin telefonu 02123432355diğer detayları iletişim bölümünde yazmaktadır.

Seda Sayan ilk albümünü 1980 yılında yapmış ve albümün ardında Seda Sayan bir anda gündeme oturmuş her yerde dinlenen ünlü bir sanatçı olmuştur. Ayrıca müzik kariyerinin yanı sıra Seda Sayan, televizyon programlarında sunuculuk yapmış, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almıştır. Televizyon programları arasında “Seda Sayan Show”, “Beyaz Show”, “Gelinim Mutfakta” gibi programlar bulunmaktadır.

Seda Sayan menajerlik telefon numarası 05412323051′ dir..

Seda Sayan konserlerin aranan yüzü olmakla birlikte dobra bir kimliğe sahipti. Seda Sayan sanatçı müzik hayatının yanında TV sektörüne hızlı bir giriş yapmış onlarca sinema filmi çekmiştir.

Seda Sayan yaptığı albümlerinde bir yenisini ekleyerek hemen her yıl bir albümünü sevenleri ile buluşturmuştur.

Seda Sayan yetkili menajer telefonu 05412323051′ dir..

Seda Sayan yoğun talepler ve teklifler üzerine bir TV kanalında program yapmaya başlar ve yaptığı tv programı izlenme rekorları kırmaya başlamıştır. Seda Sayan sevenleri ve sanat camiasında kadırgalı olarak da anılmaktadır.

Seda Sayan, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biridir. Müzik kariyerine 1980’lerin başında adım atmış ve birçok albüm ve şarkıya imza atmıştır. “Aşk Laftan Anlamaz Ki”, “Ağla”, “Başka”, “Aşk Haklı”, “Süperstar 96”, “Düşmanlarım Çatlasın”, “Başka Tatlilar”, “Sen Benim Şarkılarımsın” gibi albümleri ve “Söyle”, “Gel Gel”, “Aşk Laftan Anlamaz Ki”, “Benimle Oynama”, “Hoşgeldin”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Kırmızı Gül Demet Demet”, “Bir Ben Bir Allah Biliyor” gibi şarkıları geniş kitlelerce sevilmiştir.

Seda Sayan,Televizyon Programları: Seda Sayan, birçok televizyon programında sunuculuk yapmıştır. “Seda Sayan Show”, “Beyaz Show”, “Gelinim Mutfakta” gibi programlarda uzun süre boyunca seyirciyle buluşmuştur. Program sunuculuğunun yanı sıra çeşitli yarışma programlarında jüri üyeliği de yapmıştır.

Seda Sayan, Sinema ve Dizi Projeleri: Seda Sayan, sinema ve dizi dünyasında da birçok projede yer almıştır. Bazı sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yapmıştır.

Seda Sayan, Sosyal Medya ve İmajı: Seda Sayan, sosyal medyada da aktiftir ve geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. İmajı ve tarzıyla da tanınır, özellikle sahne performansları ve giyim tarzıyla dikkat çeker. Hayır İşleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri: Seda Sayan, çeşitli hayır işleri ve sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almış ve destek vermiştir. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir sanatçı olarak tanınır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Seda Sayan Menajerlik Telefonu 05412323051