Ajda Pekkan

Ajda Pekkan Yılbaşı Fiyatı,
Gösterim 46
1 0

Ajda Pekkan Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Ajda PEKKAN İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com /  info@enseyajans.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Ajda PEKKAN Menajerlik Telefonu 05412323051

Ajda PEKKAN Kimdir?:

Ajda Pekkan 12 Şubat 1946‘da İstanbul‘ da Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi’ nde dünyaya gelmiştir. Kariyerine 1960’larda başlayan Ajda Pekkan, Türkiye’de ve uluslararası alanda büyük bir üne kavuşmuştur.

Ajda Pekkan konser etkinlik menajer bilgileri ünlü sanatçıların sahne fiyatları sayfasında yazmaktadır.

Ajda Pekkan Ses kabiliyeti rol aldığı filmlerdeki yapımcıların da dikkatinden kaçmadı ve pek çok filminde şarkıcı rolü üstlendi ve çeşitli şarkılar seslendirmiştir.

Ajda Pekkan menajer iletişim 02123432355′ dir.

Ajda Pekkan Abidik  Gubidik” şarkısıyla birlikte 45’ lik plak olarak çıkarmıştır. Ajda Pekkan, kariyeri boyunca sayısız hit şarkıya imza atmıştır. “Palavra”, “Yakar Geçerim”, “Oyalama Beni”, “Sakin Ha”, “Bambaşka Biri”, “Düşünme Hiç”, “Ara Sıra Bazı Bazı”, “Gel Bana”, “Kimler Geldi Kimler Geçti”, “Dert Bende”, “Bir Günah Gibi” gibi şarkılar klasikleşmiş eserleri arasındadır.

Ajda Pekkan‘ ın menajer telefonu 05412323051’ dir.

Ajda Pekkan konser, festival, düğün, şirket bayii toplantı organizasyonu, yurt dışı sahnesi, yılbaşı sanatçı konseri ve özel  etkinlik detayı sahne ücreti gibi detaylı bilgileri için lütfen iletişime geçiniz. Ayrıca Ajda Pekkan, Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmiş ve Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi “Pet’r Oil” adlı şarkıyla temsil etmiştir.

Ajda Pekkan, kariyeri boyunca çok sayıda solo albüm yayınlamış ve birçok hit şarkıya imza atmıştır. “Fatoş’un Mekanı”, “Ajda ’78”, “Süperstar ’83”, “Süperstar ’88”, “Cool Kadın”, “Süperstar ’96” gibi albümleri ve “Palavra”, “Yakar Geçerim”, “Sakin Ha”, “Düşünme Hiç”, “Ara Sıra Bazı Bazı” gibi birçok başarılı şarkısı bulunmaktadır.

Ajda Pekkan, Konserler ve Turneler: Ajda Pekkan, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konserler vermiş ve turnelere katılmıştır. Sahne performansı ve enerjisiyle büyük beğeni toplamıştır.

Ajda Pekkan, Ulusal ve Uluslararası Başarılar: Ajda Pekkan, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil etmiş ve Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi “Pet’r Oil” adlı şarkıyla temsil etmiştir. Ayrıca ulusal ve uluslararası müzik ödüllerine layık görülmüş ve başarılarıyla takdir toplamıştır.

Ajda Pekkan, Sinema ve Televizyon Projeleri: Ajda Pekkan, müzik kariyerinin yanı sıra sinema ve televizyon projelerinde de yer almıştır. Birçok filmde ve TV programında rol almış, şarkıları dizilerde ve filmlerde kullanılmıştır.

Ajda Pekkan, Kültürel ve Sosyal Katkılar: Ajda Pekkan, müzik alanında olduğu kadar kültürel ve sosyal projelerde de aktif olarak yer almış, genç yeteneklere destek olmuş ve sanatın toplumdaki önemine vurgu yapmıştır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Ajda Pekkan Menajerlik Telefonu 05412323051