Nejat Alp

Nejat Alp Yetkili Menajeri,
Gösterim 33
1 0

Nejat Alp Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Nejat Alp İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Nejat Alp telefon numarası 05412323051

Nejat Alp Hayatı.

Nejat Alp 1952 yılının 11 ayının 9 da İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Nejat Alp evin tek çocuğudur. Nejat Alp ilk okulunun aksaray’ da okumuş lise öğrenimini İstanbul’ da fıındıkzade özel İstanbul kolejinde okudu. Nejat Alp menajer telefonu 05412323051 aşağıda yazmaktadır.

Nejat Alp ilk müzik hayatına 1969 yılında başladı, İstanbu’ un en büyük gazinosun ve klüplerinde bas çalarak başladı, Nejat Alp daha sonra piyano dersleri almaya başladı. Müzik kariyerine 1970’li yıllarda adım atmış ve Türk müzik endüstrisinde uzun yıllar boyunca etkili olmuştur. Nejat Alp menajerlik telefonu iletişim bölümünde yer alıyor.

Nejat Alp sene 1984 bir plak şirketi ilet anlaşıp tavernada Nejat Alp adında ilk albümünü çıkardı.Nejat Alp’in müzik tarzı genellikle arabesk ve Türk sanat müziği arasında bir geçiş noktasında yer almaktadır. Özellikle hüzünlü aşk şarkılarıyla tanınan sanatçı, duygusal yorumu ve güçlü sesi ile dinleyicilerin ilgisini çekmiştir. Nejat Alp yetkili menajerlik konser sahne fiyatı gibi bilgileri alt bölümde yazmaktadır.

Nejat Alp‘ ın müzik hayatı her geçen süre ilk ona girmeye başlamıştır. Nejat Alp halk tarafından talep gören ve her çıktığı sahneleri dolduran ünlü bir sanatçı olup programların aranan solisti haline gelmiştir.

Nejat Alp, müzik kariyeri boyunca pek çok albüm ve single yayınlamıştır. Arabesk müziğin önemli isimlerinden biri olarak, geniş bir repertuvara sahiptir.

Nejat Alp, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş, sahne performanslarıyla büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Özellikle canlı performanslarıyla tanınan bir sanatçıdır.

Nejat Alp, Müzik kariyerinin yanı sıra Nejat Alp, sinema ve televizyon dünyasında da yer almıştır. Bazı filmlerde ve TV programlarında oyunculuk yapmış, şarkılarını seslendirmiş veya sahnede performans sergilemiştir.

Nejat Alp, Türk müzik endüstrisinde önemli bir yer edinmiş, birçok ödül kazanmış ve müzikseverler tarafından sevilmiştir. Türk arabesk müziğinin popüler ve saygın isimlerinden biri olarak kabul edilir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Nejat Alp Menajerlik Telefonu 05412323051