Orhan Ölmez

Orhan Ölmez Konser Kaşesi,
Gösterim 30
1 0

Orhan Ölmez Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Orhan ÖLMEZ İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Orhan ÖLMEZ  menajer numarası 05412323051

Orhan Ölmez Hayatı.

Orhan Ölmez 1978  yılında Manavgat’ ta dünyaya gelmiştir. Orhan Ölmez şarkıcı kimliğinin yanında söz yazarı , bestekar kimliği ille de tanınmaktadır. Orhan Ölmez, Türk pop müziği sanatçısıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim aldıktan sonra müzik kariyerine adım atmış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Genellikle pop ve arabesk tarzında şarkılar seslendiren Orhan Ölmez, güçlü vokali ve duygusal şarkılarıyla tanınır. Orhan Ölmez sanatçının menajerinin telefonu 05412323051 diğer bilgiler aşağıda yazmaktadır.

Orhan Ölmez daha on yaşındayken babasını kaybeder ardında babasında ona kalan yadigar bağlama ile müziğe ilgi duymaya başlar. Orhan Ölmez, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarına katılmış, konserler vermiş ve Türkiye müzik endüstrisinde önemli bir yer edinmiştir. Sahne performanslarıyla da dikkat çeken sanatçı, geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Orhan Ölmez telefonu menajeri kim? detaylar iletişim bölümünde yer alıyor.

Orhan Ölmez babasından kalan bağlama ile müzik yapmaya başlar ve hatta gece mekanlarda sahne almaya başlamıştır.  Orhan Ölmez üniversite eğitimini Ege üniversitesi devlet Türk müziği konservatuvarında tamamlamış ardından TRT Türk halk müziği korosuna katılmış sesi ve besteleri ilet kendinden sıkça söz ettirmeye başlaması ile birlikte şöhret basamaklarını hızlı adımlar ilet tırmanmaya başlamıştır.  Orhan Ölmez iletişimi telefonu menajeri gibi bilgileri için iletişim telefonu 05412323051

Orhan Ölmez’in popüler şarkıları arasında “Hata”, “Dönmem”, “Bana Ellerini Ver”, “Kader Utansın”, “Duygularım”, “Dön Bi Bak”, “Geceyi Sana Yazdım”, “Yalnızım Ben” gibi eserler bulunmaktadır. Bu şarkılar, sanatçının güçlü vokali ve duygusal yorumuyla dinleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Orhan Ölmez, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında yer almış, konserler vermiş ve dinleyicilerle buluşmuştur. Özellikle televizyon programları aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşmış ve tanınmıştır.

Orhan Ölmez, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş, sahne performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Ayrıca diğer sanatçılarla da işbirlikleri yaparak müzikal çeşitliliğini artırmıştır.

Orhan Ölmez, Türk pop müziği sahnesinde etkili bir şekilde yer almış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Şarkıları genellikle aşk, ayrılık, özlem gibi duygusal temaları işlemekte ve dinleyicilerin duygularına hitap etmektedir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Orhan Ölmez Menajerlik Telefonu 05412323051