Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu Menajerlik,
Gösterim 27
1 0

Lerzan Mutlu Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Lerzan Mutlu İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Lerzan Mutlu telefon numarası 05412323051

Lerzan MUTLU Hayatı.

Lerzan Mutlu 199 yılının Şubat Ayının 14 de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim aldıktan sonra müzik kariyerine adım atmıştır. Genellikle pop müzik tarzında eserler veren Lerzan Mutlu, şarkıcılığının yanı sıra besteci ve söz yazarı olarak da tanınır. Lerzan Mutlu‘ nun babası avukat, annesi ev hanımıdır. 

Lerzan Mutlu ailenin tek kızıdır. Lerzan Mutlu’nun müzik kariyeri boyunca çeşitli albümler ve single’lar yayımlamıştır. Özellikle 2000’li yıllarda Türkiye müzik piyasasında popüler olan şarkılarıyla tanınır. Bazı tanınmış şarkıları arasında “Elveda Deme Bana”, “Söylemek İstediğim Var”, “Bir Sonbahar Akşamı”, “Yüzünde Bir Gülüş Var” ve “Beni Ellere Verdin” gibi eserler bulunmaktadır. Lerzan Mutlu menajer telefonu aşağıda yazıyor.

Lerzan Mutlu eğitimini Erenköy ilkokulda lise eğitimini özel Kadıköy kolejinde okudu. Lerzan Mutlu, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında da yer almış ve medya tarafından takip edilen bir sanatçı olmuştur. Sahne performansları ve sesiyle dinleyicilerin beğenisini kazanmış, Türk pop müziği sahnesinde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Lerzan Mutlu liseyi bitirdikten sonra İsviçre’ de özel bir üniversiteye kayıt oldu yalnız  altı ay sonra yarıda bırakarak vatana geri döndü. Lerzan Mutlu yetkili menajer telefonu 05412323051′ dir.

Lerzan Mutlu Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.

Lerzan Mutlu’nun popüler şarkıları arasında “Elveda Deme Bana”, “Söylemek İstediğim Var”, “Bir Sonbahar Akşamı”, “Yüzünde Bir Gülüş Var”, “Beni Ellere Verdin”, “Tutulmadan Sevilmeden” gibi eserler yer almaktadır. Bu şarkılar, dinleyiciler tarafından sevilmiş ve geniş bir hayran kitlesi tarafından tanınmıştır.

Lerzan Mutlu, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında da yer almıştır. Özellikle müzik yarışmaları ve talk show’larında konuk olarak veya jüri üyesi olarak görev yapmıştır.

Lerzan Mutlu, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş, sahne performanslarıyla dinleyicileri etkilemiştir.

Lerzan Mutlu’nun şarkıları genellikle aşk, sevgi, ayrılık gibi temaları işlemektedir. Türk pop müziğinin önemli temsilcilerinden biri olarak, müzikal tarzı ve şarkı sözleriyle geniş bir dinleyici kitlesine seslenmiştir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Lerzan Mutlu Menajerlik Telefonu 05412323051