Serkan Çağrı

Serkan Çağrı Menajerlik Firması,
Gösterim 31
1 0

Serkan Çağrı Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Serkan ÇAĞRI İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Serkan ÇAĞRI telefonu 05412323051

Serkan ÇAĞRI Hakkında.

Serkan Çağrı Edirne Keşan’ da 1976 yılında dünyaya gelmiştir. ilk ve orta okulunu Keşan’ da okumuştur. Serkan Çağrı, klarnet çalmaya 9 yaşında başlamış ve kısa sürede müzikteki yeteneğiyle dikkat çekmiştir. Klasik Türk müziği ve Türk halk müziği repertuarının yanı sıra caz müziği de icra etmiştir. Serkan Çağrı menajer iletişim irtibat telefonu iletişim bölümünde yazmaktadır.

Serkan Çağrı‘ nın müziğe ve klarnete olan ilgisi çocukluk yaşlarında başlamıştır. Serkan Çağrı, Türkiye’de ve dünya çapında birçok konser vermiş, festival ve etkinliklere katılmıştır. Özellikle klarnet performanslarıyla tanınan ve takdir edilen bir sanatçıdır. Serkan Çağrı menajer telefonu 02123432355′ dir.

Serkan Çağrı yarışmalarda en iyi klarnet üstadı seçilmiştir. Serkan Çağrı’nın çeşitli albümleri bulunmaktadır. Bu albümler genellikle kendi klarnet performanslarını içermekte ve Türk müziği eserlerini modern yorumlarıyla sunmaktadır. Serkan Çağrı, farklı kültürel mirasları ve müzik türlerini bir araya getiren çalışmalara imza atmıştır. Özellikle dünya müziği ve etnik müzik türlerini klarnet üzerinden yorumlamıştır.

Serkan Çağrı Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı’ nda lisans öğrenimine başlamıştır. Serkan Çağrı Üç yıl sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı’na geçiş yaparak öğrenimini burada tamamlamıştır. Serkan Çağrı telefonu menajeri iletişimi 05412323051′ dir..

Serkan Çağrı’nın çeşitli albümleri bulunmaktadır. Bu albümler genellikle klarnet performanslarını içermekte ve Türk müziği eserlerini modern yorumlarıyla sunmaktadır. Bazı albümleri Türk klasik müziği ve halk müziği repertuarından eserler içermektedir. Sanatçı, müzik kariyeri boyunca pek çok ödül kazanmış ve adaylık elde etmiştir. Klarnet performansları ve müzikal başarılarıyla Türk müziği alanında önemli bir yere sahiptir.

Serkan Çağrı, farklı kültürel mirasları ve müzik türlerini bir araya getiren çalışmalara imza atmıştır. Dünya müziği ve etnik müzik türlerini klarnet üzerinden yorumlamış ve bu alanda çeşitli işbirlikleri yapmıştır. Sanatçı, müzik eğitimi alanında da faaliyet göstererek genç klarnet sanatçılarının yetişmesine katkıda bulunmuştur. Müzikal deneyimlerini ve birikimlerini genç kuşaklara aktarmıştır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Serkan Çağrı Menajerlik Telefonu 05412323051