Ersay Üner

Ersay Üner menajeri kim,
Gösterim 33
1 0

Ersay Üner Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Ersay ÜNER İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com 

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Ersay ÜNER telefonu 05412323051

Ersay ÜNER Hayatı.

Ersay Üner aslen Konya’ lı olup 7 Ekim 1978 yılında dünyaya gelmiştir. Ersay Üner aslında gizli kahramanlardan diye biliriz. Ersay Üner‘ in yıllarca yazmış olduğu şarkıları bir çok ünlü şarkıcılardan dinlemişizdir. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlamış ve Türk pop müziği sahnesinde önemli bir isim haline gelmiştir. Ersay Üner menajer iletişim telefonu iletişim bölümünde yer almaktadır.

Ersay Üner yıllarca birçok ünlü sanatçılara besteler vermiş ve hemen her şarkısı ilk 5 girmiştir. Ersay Üner, müzik kariyerine ilk olarak müzisyen olarak başlamış ve zamanla şarkı yazarlığı ve bestecilik alanında da kendini göstermiştir. Çeşitli sanatçılara hit şarkılar yazmış ve besteler yapmıştır. Ersay Üner menajerlik telefonu 02123432355′ dir.

Ersay Üner artık kendi bir şeyler yapma kararı almış ve ilk çalışması tatlım tatlımı yapmış ve bir anda şarkısı zirveye oturmuştur. Ersay Üner’in yazdığı ve bestelediği birçok şarkı Türkiye’de büyük ilgi görmüş ve geniş kitleler tarafından sevilmiştir. “İki Aşık”, “İki Cihan”, “Işığımın Hırsızı” gibi şarkılar popülerliğini artıran eserlerindendir. Ersay Üner yetkili iletişimi menajeri telefonu 05412323051′ dir.

Ersay Üner’in yazdığı ve bestelediği birçok şarkı Türkiye’de büyük ilgi görmüş ve geniş kitleler tarafından sevilmiştir. “İki Aşık”, “İki Cihan”, “Işığımın Hırsızı” gibi şarkılar popülerliğini artıran eserlerindendir.

Ersay Üner, kendi albümlerini de yayınlamıştır. “Rüya” (2011) ve “Döne Döne” (2014) albümleri sanatçının müzikal kimliğini ve şarkı yazarı olarak yeteneklerini sergilediği önemli çalışmalar arasındadır.

Ersay Üner’in müzik kariyeri boyunca pek çok ödül ve adaylık elde ettiği bilinmektedir. Şarkıları ve besteleriyle Türk müzik endüstrisinde etkili bir yer edinmiştir.

Ersay Üner, Türkiye’de birçok sanatçı için şarkılar yazmış ve bestelemiştir. Kendisinin yazdığı ve bestelediği şarkılar, Türk pop müziği repertuarında geniş bir yere sahiptir. Özellikle “İki Aşık”, “İki Cihan”, “Işığımın Hırsızı” gibi hit şarkılar popülerliğini artıran eserlerindendir.

Ersay Üner, solo olarak da müzik yapmış ve albümler çıkarmıştır. “Rüya” (2011) ve “Döne Döne” (2014) gibi albümleri ile Türk müzikseverlerin beğenisini kazanmıştır. Kendi şarkılarını seslendirerek ve sahne performanslarıyla da dikkat çekmiştir.

Ersay Üner, müzik kariyerinin yanı sıra yapımcılık da yapmaktadır. Türk pop müziğinin genç yeteneklerine destek veren ve onların kariyerlerine katkı sağlayan bir yapımcı olarak bilinir.

Ersay Üner, yaratıcı müzikal yaklaşımı ve çeşitli tarzlarda ürettiği şarkılarıyla Türk müzik endüstrisinde etkili bir isim olmuştur. Hem sanatçı olarak hem de şarkı yazarı ve yapımcı olarak müzik dünyasına katkıda bulunmuştur.

Ersay Üner’in müzik kariyeri boyunca pek çok ödül ve adaylık elde ettiği bilinmektedir. Şarkıları ve besteleriyle Türk müzik endüstrisinde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Ersay Üner Menajerlik Telefonu 05412323051