Faruk K

Faruk K Yılbaşı Fiyatı,
Gösterim 30
1 0
Faruk K Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Faruk K İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com /  info@enseyajans.com

 Sabit İletişim Fax. 02123432355  

Faruk K  Menajerlik Telefonu 05412323051

Faruk K Hayatı.

Faruk K nın asıl adı Faruk Kurukaya‘ dır.

Faruk K 1977 yılının Nisan ayının 20′ de İstanbul’ da dünyaya gelmiş olup aslen Sinop Boyabatlı’ dır. Faruk K, Türk DJ ve prodüktör. Gerçek adı Faruk Karaman olan sanatçı, elektronik dans müziği (EDM) ve house tarzlarında müzik yapmaktadır. Kariyerine 1990’ların sonunda başlayan Faruk K, Türkiye’de ve uluslararası alanda tanınmış bir isimdir. Faruk K menajerinin iletişim telefon numarası iletişim bölümünde yazmaktadır.

Faruk K 1991 yılında Ünlü sanatçı Yonca evcimik ile birlikte özel dans eğitimi vermeye başlamıştır. Kendisi, yurt içinde ve yurt dışında birçok büyük etkinlikte sahne almıştır. Ayrıca uluslararası plak şirketleriyle çalışmalar yapmış ve çeşitli remixler yapmıştır. Müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve single yayınlamıştır. Faruk K menajerlik telefonu 02123432355′ dır.

Faruk K 1996 yılında birkaç iyi adam grubu ile ilk çalışmalarını çıkararak müzik piyasasına girmiş bulunmaktadır. Müzik Kariyeri: Elektronik dans müziği ve house tarzlarında birçok başarılı şarkı ve albüm çıkarmıştır. Türkiye’de ve uluslararası alanda tanınmış bir DJ ve prodüktördür.

Faruk K Uluslararası Sahne Deneyimi: Faruk K, dünya genelinde birçok ünlü mekanda ve festivalde sahne almıştır. İbiza’daki popüler gece kulüplerinden, Miami’deki Ultra Müzik Festivali’ne kadar birçok büyük etkinlikte performans sergilemiştir.

Faruk K Remix Çalışmaları: Birçok ünlü sanatçının şarkılarına remixler yapmış ve bu remixlerle geniş kitlelere ulaşmıştır. Bu çalışmaları, müzik dünyasında büyük ilgi görmüştür.

Faruk K Plak Şirketleriyle İş Birlikleri: Faruk K, uluslararası plak şirketleriyle iş birlikleri yapmış ve müziklerini dünya çapında daha geniş bir kitleye ulaştırmıştır.

Faruk K Ödüller ve Tanınma: Müzik kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve Türkiye’de ve dünya çapında tanınmış bir isim haline gelmiştir. Genel olarak, Faruk K, Türk elektronik müzik sahnesinde önemli bir yere sahip olan başarılı bir sanatçı ve prodüktördür. Faruk K yetkili menajer iletişim telefonu 05412323051′ dır..

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com
Firmamıza Ait Web Sitelerimiz. © 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…