Şahsenem

Şahsenem Menajer,
Gösterim 33
0 0

Şahsenem Menajerlik Telefonu 05412323051

 

Ünlü Sanatçı Şahsenem İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com /  info@enseyajans.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355  

Şahsenem yetkili Menajerlik Telefonu 05412323051

Şahsenem Hayatı.

Şahsenem (Shohsanam Qilicheva), 2 Ekim 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Şahsenem özbek asıllıdır. Şahsenem, Türk müzik sahnesinde tanınmış bir şarkıcıdır. Gerçek adı Şahsenem Mutlu’dur. Kendisi genellikle Türk sanat müziği tarzında eserler verir. 

Şahsenem menajer telefonu altta yazmaktadır.

Şahsenem Türkiye’de çıkışını Seyyah adlı albüm ile gerçekleştirmiştir. Duygusal ve derin anlamlar içeren şarkılarıyla bilinir. “Bırakma Beni”, “Söz Veriyorum” gibi şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. 

Şahsenem 3 yıl sonra Efsane Aşk adlı albümü ile müzik piyasasına tekrar dönüş yapmıştır. Sanatçı olarak Türkiye’de ve yurt dışında birçok konserde ve etkinlikte sahne almıştır. Şahsenem’in müzik kariyeri boyunca çeşitli albümleri ve single’ları bulunmaktadır.

Şahsenem Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine kısa sürede ulaşmıştır. Shohsanam Qilicheva, Özbekistanlı bir şarkıcıdır. Genellikle Özbek halk müziği ve pop tarzlarında eserler verir. Özellikle Özbekistan’da ve Orta Asya’da geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Sanat kariyerine 1990’larda başlamış ve o zamandan beri birçok albüm ve single yayınlamıştır. 

Şahsenem  menajeri telefon numarası 02123432355′ dir.

Şahsenem Qilicheva’nın şarkıları genellikle geleneksel Özbek müziği enstrümanlarıyla ve temalarıyla öne çıkar. Özbekistan müzik endüstrisinde ve kültürel sahnede tanınmış bir isimdir.

Şahsenem ile alakalı merak ettiğiniz konular, Şahsenem  sanatçı fiyatları gibi konular için iletişim bölümünden irtibata geçiniz.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

info@enseyajans.com

enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

www.enseyajans.com

www.guncelsanatcifiyatlari.com

www.sanatcifiyatlistesi.net

www.sanatcifiyati.net

www.enseyorganizasyon.com

www.enseysanatcifiyatlari.com

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…