Özdemir Erdoğan

Özdemir Erdoğan Telefonu Menajeri Kim,
Gösterim 18
1 0

Özdemir Erdoğan Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Özdemir ERDOĞAN İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com /  info@enseyajans.com

Şirket Sabit İletişim Fax. 02123432355

Özdemir ERDOĞAN Hayatı.

Özdemir Erdoğan 1940 yılının  Haziran ayının 17′ de dünyaya gelmiştir. Özdemir Erdoğan, Türk müzik dünyasının önemli isimlerinden biridir. 17 Şubat 1940’ta Eskişehir’de doğmuştur. Hem şarkıcı hem de söz yazarı olarak tanınan Erdoğan, Türk pop müziğine önemli katkılarda bulunmuştur.

Özdemir Erdoğan 1960 yılında Kadıköy ticaret lisesinden mezun olmuştur. Müzik kariyerine 1960’lı yılların sonlarında başlayan Özdemir Erdoğan, genellikle Türk sanat müziği ve Türk halk müziği tarzında eserler vermiştir. Hem kendi bestelerini yapmış hem de Türk halk müziği ve sanat müziği repertuarından eserler seslendirmiştir. Özdemir Erdoğan menajeri iletişimi irtibat telefonu aşağı bölümde yazmaktadır.

Özdemir Erdoğan 1962 – 1964 yılları arasında dünyanın tanınmış gitar hocalarından Andreas’ tan klasik gitar dersleri aldı. Erdoğan’ın kariyerindeki önemli eserler arasında “Gurbet”, “Gel Gör Beni Aşk Neyledi”, “Bir Gönül Sayfası”, “Elveda”, “Bir Nefes” gibi şarkılar bulunmaktadır. Ayrıca, “Gelinim”, “Benim Gibi Sevenler”, “Yarım Kalanlara”, “Yıldızlar Da Kayar” gibi çok sayıda albümü de bulunmaktadır.

Özdemir Erdoğan  daha sonra İsmet Sıral orkestrası ile kuzey ülkeleri ve daha çok İsveç’ te profesyonel müzik kariyerini geliştirdi ve dünya jazzcılarıyla tanışma ve çalışma fırsatını bulunmuştur.

Özdemir Erdoğan menajerlik ofis telefonu 02123432355′ dir.

Özdemir Erdoğan 1990 yılında TRT Altın Anten yarışmasında birincilik ödülü almıştır. Özdemir Erdoğan, sadece müzik kariyeriyle değil aynı zamanda oyunculuk kariyeriyle de tanınır. Birçok sinema ve dizi filminde rol almıştır.

Özdemir Erdoğan, Türk müziğine uzun yıllar boyunca pek çok eser kazandırmıştır. Hem kendi bestelerini yapmış hem de Türk halk müziği ve Türk sanat müziği repertuarından eserler seslendirmiştir. “Gurbet”, “Gel Gör Beni Aşk Neyledi”, “Bir Gönül Sayfası”, “Elveda”, “Bir Nefes” gibi şarkılar, onun bilinen eserleri arasındadır. Ayrıca, “Gelinim”, “Benim Gibi Sevenler”, “Yarım Kalanlara”, “Yıldızlar Da Kayar” gibi çok sayıda albümü bulunmaktadır.

Özdemir Erdoğan, Sinema ve Dizi Oyunculuğu: Özdemir Erdoğan, müzik kariyerinin yanı sıra birçok sinema ve dizi filminde rol almıştır. Oyunculuk yeteneğiyle de tanınan Erdoğan, “Kızıl Vazo”, “Sonbahar”, “Süper Baba”, “Aşk-ı Memnu” gibi yapımlarda yer almıştır.

Özdemir Erdoğan, Besteci ve Söz Yazarlığı: Kendi müzik kariyerinde olduğu gibi, Özdemir Erdoğan aynı zamanda bir besteci ve söz yazarıdır. Birçok şarkının bestesini ve sözlerini kendisi yapmıştır. Bu eserler Türk müziğinin repertuarında önemli bir yer edinmiştir.

Özdemir Erdoğan, Müzik Grupları: Özdemir Erdoğan, kariyeri boyunca çeşitli müzik gruplarında da yer almıştır. Bu gruplar arasında “Kafadarlar”, “Esmerler” gibi gruplar bulunmaktadır.

Özdemir Erdoğan, Etkinlikler ve Konserler: Sanatçı, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurt dışında konserler vermiş, müzik festivallerine katılmış ve çeşitli etkinliklerde sahne almıştır. Özdemir Erdoğan, menajer telefon numarası 05412323051′ dir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Özdemir Erdoğan Menajerlik Telefonu 05412323051