Ahmet Selçuk İlkan

Ahmet Selçuk İlkan Menajeri Kim,
Gösterim 18
1 0

Ahmet Selçuk İlkan Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com /  info@enseyajans.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Ahmet Selçuk İlkan Hayatı.

Ahmet Selçuk İlkan 1955 yılında Adana’ da dünyaya gelmiştir. Ahmet Selçuk İlkan, Türk şair, yazar, şarkıcı ve sunucudur. 1949 yılında Samsun’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü bitirmiştir. Şiirleriyle tanınan İlkan, aynı zamanda radyo ve televizyon programları yapmıştır.

Ahmet Selçuk İlkan ilk orta öğretimini tamamladıktan sonra lise yıllarında şiir yazmaya merak sardı. Ahmet Selçuk İlkan’ın edebi kişiliği, özellikle romantik ve duygusal temalı şiirleriyle bilinir. Şiirlerinde aşk, ayrılık, özlem gibi temaları işler. Ses tonu ve yorumuyla da dinleyiciler üzerinde etkileyici bir iz bırakmıştır.

Ahmet Selçuk İlkan menajerlik iletişim telefonu iletişim bilgilerinde yazmaktadır.

Ahmet Selçuk İlkan lise eğitimini bitirdikten 1973 yılında yüksek öğrenimini tamamlamak üzere Almanya’nın Berlin şehrine gitti. Müzik kariyerinde ise Türk sanat müziği ve halk müziği tarzında eserler vermiş ve seslendirmiştir. “Ben Senin Herşeyinim”, “Beni Hatırla”, “Unutamadığım” gibi şarkılarıyla tanınır.

Ahmet Selçuk İlkan Berlin Teknik Üniversitesinde Mimarlık eğitimini sürdürürken bir yandan da sanat çalışmalarına devam etti.  Ahmet Selçuk İlkan menajerlik telefonu 02123432355′ dir.

Ahmet Selçuk İlkan 1976 yılında Mimarlık öğrenimini yarım bırakarak Türkiye’ye döndü. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümüne girdi ve 1980 yılında mezun oldu.

Ahmet Selçuk İlkan, 1978 yılında profesyonel olarak şarkı sözü yazarlığına da başlayan İlkan’ ın şarkıları o dönemin popüler sanatçıları seslendirdi.

Ahmet Selçuk İlkan, Türk sanat müziği ve halk müziği tarzında eserler vermiş ve seslendirmiştir. “Ben Senin Herşeyinim”, “Beni Hatırla”, “Unutamadığım” gibi şarkılarıyla tanınır.

Ahmet Selçuk İlkan, Radyo ve Televizyon Programları: Ahmet Selçuk İlkan, radyo ve televizyon dünyasında da aktif olarak yer almıştır. Çeşitli programlarda sunuculuk yapmış, edebiyat ve kültür üzerine konuşmalar gerçekleştirmiştir.

Ahmet Selçuk İlkan, Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler: İlkan, Türk kültürü ve sanatı üzerine yapılan çeşitli etkinliklere katılmış ve destek vermiştir. Sempozyumlar, panel ve konferanslarda konuşmalar yapmıştır.

Ahmet Selçuk İlkan, Halkın Sevgilisi: “Halkın Sevgilisi” olarak da bilinen Ahmet Selçuk İlkan, toplumun geniş kesimleri tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kişilik olmuştur. Sanatı ve kültürüyle Türk halkına önemli katkılar yapmıştır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Ahmet Selçuk İlkan Menajerlik Telefonu 05412323051